Hububat, Canlı Hayvan ve Süpürge Teli satış salonlarımızın bilgilerini online.etb.org.tr adresinden takip edebilirsiniz.
   Borsamızdan Haberler
Trakya ABİGEM'in 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi. 30.07.2019

Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş.’nin (Trakya ABİGEM) 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Temmuz 2019 Salı günü saat 17.30'da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Edirne Ticaret Borsası’nı (ETB) temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Eray Karaca’nın iştirak ettiği toplantıya; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale il ve ilçe oda/borsalarının başkanları, yöneticileri ve genel sekreterleri katıldı.

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale oda/borsalarının kurucu ortak olduğu ve üyelerinin menfaatine danışmanlık hizmeti veren Trakya ABİGEM, Trakya Bölgesindeki oda/borsalara yönelik yeni uygulamalarla Trakya Bölgesi’ni ön plana çıkaracak adımlar atmaya hazırlanıyor.

TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir tarafından ise e-ticaret dijital satış platformunun sistemi ve uygulamaları hakkında oda/borsa başkanlarına sunum yapılarak bilgilendirme gerçekleştirildi.

Trakya ABİGEM üzerinden Trakya oda/borsaların hizmetine açılan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile ilgili Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından bilgilendirme yapılarak, Trakya E-ticaret Platformu projesinin Bakanlıktan onayının alındığını ve sonbaharda uygulamaların başlamasıyla birlikte faaliyetlerin başlayacağını belirtildi.

Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2019 Salı, 19:31

• Borsamızdan Haberler
    Borsamızdan Duyurular
    TOBB Haberler