TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay'dan Ziyaret 17.09.2019

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, beraberinde TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir Akalın ile birlikte TOBB’u temsilen gerçekleştirdiği Edirne programı kapsamında, Edirne Ticaret Borsası’nı (ETB) ziyaret etti.

Ziyaret programında; ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve Oğuz Kurban hazır bulundu.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk tarafından Borsa’nın faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Edirne ve Türkiye gündeme ilişkin konular görüşülmesinin ardından TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selamlarını ileterek plaket takdim eden Günay; “Plakette bulunan nazar boncuğu oda ve borsalarımızın çalışmalarına nazar değmesin, nar figürü ise yapılan çalışmaların hayırlı ve bereketli olmasını temsil ediyor.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni (TOBB) temsilen oda ve borsa ziyaretlerine başladıklarını belirten Günay, gerçekleştirilen ziyaretlerin oda ve borsalarımızın sorunları, istek, arzu, görüş ve önerilerini dinlemek ve gerekli mercilere iletmek olduğunu belirtti.

Edirne İl ve ilçelerinde bulunan oda ve borsaların yapmış olduğu ve planlanan proje ve çalışmalarla ilgili oda/borsa başkanlarından bilgiler alındığını ifade eden Günay, yapılan ziyaretlerdeki istek, görüş ve önerilerin rapor halinde sunulacağını ve takipçisi olacaklarını ifade etti.

Yayın Tarihi: 17 Eylül 2019 Salı, 13:39